Enzo Knol Bijna Overlopen Door Fans

Enzo Knol is vandaag naar Justin Bieber in zijn vlog. En wat heeft hij geweldig genoten! Maar wat wel een dingetje was: zodra de fans van Enzo in de gaten hebben dat hij bij het concert van de Canadees aanwezig is moet hij vluchten naar zijn VIP-lounge. Die is hem aangeboden door zijn goede vriend Sonny.

Ook met een capuchon op zodat maar een heel klein stukje van zijn gezicht zichtbaar is blijven fans hem herkennen.

Aan het einde van het concert biedt de organisatie aan om Enzo en zijn vrienden onder begeleiding naar zijn auto te brengen. Er zijn ondertussen zoveel fans die rondom de lounge opduiken dat hij dreigt ingesloten te raken!

En dat is nu wat Enzo bedoelde bij RTL Late Night. Toen vertelde hij niet naar Justin Bieber te kunnen gaan, omdat hij bang was onder de voet te worden gelopen door zijn eigen fans!

Maar nu had hij een veilige plekje in het Gelredrome van waaruit hij het concert van Bieber kon volgen. En daarvoor had hij ook nog eventjes zijn eigen fanmeeting op dezelfde dag. Enzo en Dee zijn weer een mooie ervaring rijker! Foto: YouTube.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *