Enzo Knol Links

Beste Knolpowerfans en nieuwsgierigen. Deze website is niet van Enzo Knol, maar wordt bijgehouden door een volger van de YouTuber.

Hieronder vind je alle sites waar Enzo zelf actief is, alsmede  de social media van vriendin Dee en van zijn (aanverwante) familie.

Enzo Knol (1993)

enzo knol

Knolpower.nl – de enige echte website van de vlogger. Hier kun je alle merchandise kopen en worden de laatste fanmeetings aangekondigd. Ook kun je zijn eerste boek kopen: Knolpower. Uitgever: FC Klap. Zijn boek is alleen daar te koop en niet in de winkel.

Divimove – Het bedrijf dat zijn zakelijke belangen vertegenwoordigt. Journalisten die een interview willen regelen met Enzo zouden dit via Divimove kunnen proberen. email: info (at) divimove.com

Enzo’s YouTube kanaal – Het YouTube-kanaal van Enzo waarop iedere dag een vlog en een gamevideo worden geplaatst. Als je onder zijn video een reactie plaats is de kans groot dat hij die leest. Hij heeft zelf meerdere keren in zijn vlogs hierover iets gezegd. De kans dat hij je direct antwoord geeft is echter niet groot.

Enzo’s officiële Facebookpagina – De officiële facebookpagina van de ster. Hij heeft echter niets met Facebook en wordt daarom ook niet actief door hem bijgehouden. Het heeft dus geen zin om berichten achter te laten omdat Enzo ze niet zal lezen. Er staan wel berichten op maar die worden er automatisch vanaf zijn Twitter erop gezet.

Enzo op Twitter – De ‘YouTube content creator’ is wel actief op Twitter. Of hij alle tweets leest die aan hem gericht zij is niet bekend. Hij reageert af en toe op een tweet van een fan.

Knol’s Instagram – Met meer dan 900.000 volgers is hij op weg om ook daar de 1 miljoen te halen.

Snapchat – Snapchatnaam: enzoknol –Enzo plaatst geregeld foto’s en beelden op Snapchat.

Dee van der Zeeuw (1997) – vriendin Enzo

Dee van der Zeeuw

Dee op Twitter
YouTube
Instagram
Snapchatnaam: everydee
Dee’s ‘You’ op iTunes
Dee’s tweelingszus Nieka op Instagram

Milan Knol (1991) – broer van Enzo

Milan Knol

YouTube
Instagram
Facebook
Twitter
Snapchatnaam: MilanknolSnap
vriendin: Jill van Dooren die ook een bekende vlogster is. Haar populairste vlog die meer dan 1 miljoen keer is bekeken: Enzo valt 10 meter. Jill’s YouTube-kanaal.
Jill en Milan hebben samen een hond: Pip. Pip op Instagram.

Sjen (2005) – broertje van Enzo

sjen met enzo en milan

Is niet op social media bereikbaar. Achternaam: niet bekend of dit Knol is of dat hij een andere achternaam heeft. Sjen heeft wel dezelfde moeder als zijn beide YouTube broers, maar niet dezelfde vader.

Irma Knol (1966) – moeder van Enzo, Milan en Sjen

Irma knol

Instagram

Bert Erkelens – vader Enzo en Milan

Enzo heeft geen contact met zijn vader Bert Erkelens die eigenaar is van eetcafé Plein 10 in Assen. Hij is dan ook nog nooit in zijn vlogs voorgekomen. Opmerkelijk feitje: toen Enzo Koningsdag 2015 in Assen mocht openen samen met de burgemeester was dat op hetzelfde plein als waar het café van zijn vader aan ligt.

Bert Erkelens op Facebook

Enzo heeft wel over zijn relatie met zijn vader gepraat in vlog 431: Gescheiden ouders.

Quin van der Zeeuw (2002)

Is het broertje van Dee en Nieka. Heeft ondertussen een succesvol YouTube-kanaal weten op te bouwen. Heeft enkele keren samen met Enzo video’s opgenomen.

Quin’s YouTube-kanaal
Instagram
Twitter

Bumper van der Zeeuw

De hond Bumper komt vaak voor in de vlogs van de YouTuber en heeft een eigen Instagram account: Bumper op Instagram

Foto’s op deze pagina: Twitter.