Enzo Knol was vroeger gameverslaafd

league of legends

Zoals de meeste wel weten was Enzo in de puberteit gameverslaafd, in dit artikel wil ik jullie wat vertellen over League Of Legends. De game die Enzo vroeger heel vaak speelde.

League Of Legends is een game waarin 2 teams tegen elkaar de strijd aan gaan. Een potje duurt tussen de 20 en 40 minuten, maar soms kan het uitlopen tot 1 uur of zelfs nog langer. Als ik Enzo opzoek op League Of Legends, zie ik dat hij 1493 wins heeft. En dat zijn alleen nog maar normale potjes. Er zijn nog 4 andere soorten potjes. De potjes die hij daar heeft gewonnen zitten niet in die 1493 inbegrepen. In League Of Legends win je ongeveer 1 van de 2 potjes. Dan betekend dat hij ongeveer 3000 potjes heeft gespeeld. 3000 keer 30 minuten is 90000 minuten en dat is 1500 uur en dat zijn dan 62.5 dagen. Dus 62.5 dagen achter elkaar gamen.

league of legends

Ook heeft hij Ranked gespeeld. Dat is 1 van de 4 soorten potjes die je kan spelen. Hij zat in dat seizoen in Platina 2. Geloof me, dat is erg hoog. Om daar te komen is ontzettend moeilijk en kost veel tijd. Hoeveel tijd hij daaraan heeft besteed weet ik niet. In ranked heb je divisies. Brons, Zilver, Goud, Platina, Diamant, Master en Challenger. Master en Challenger zijn voor professionele spelers. In die divisies heb je dan ook weer 5 klassen. 1, 2, 3, 4 en 5. Je begint in 5 en dan kan je er steeds 1 omhoog gaan als je 100 punten weet te halen. Je wint punten als je wint en je verliest punten als je verliest, erg logisch. Bij 100 punten speel je een beste uit 3. Win je er 2 van de 3 dan ga je 1 klasse omhoog. Zoals je ziet is Platina, 2 divisies onder het professionele niveau. Enzo was dus een goede speler.

Waarom is League Of Legends eigenlijk verslavend? Dat is makkelijk uit te leggen. Je hebt ten eerste 125 karakters die je kan spelen. Ook heb je meestal als je een potje wint een goed gevoel en ga je er nog een spelen. En als je verliest, denk je vaak dat de volgende beter gaat, en zo blijf je maar spelen. Hier heb ik zelf ook last van gehad, maar ik kwam er gemakkelijker vanaf dan Enzo.

Nu speelt Enzo af en toe nog League Of Legends. Dan speel hij ARAM dat is All Random All Mid. Maar dat zullen de meesten van jullie niet begrijpen, en dat hoeft ook niet. Zulke potjes duren meestal tussen de 15 en 30 minuten. Vrij kort dus. Ik weet zeker dat Enzo, League nog steeds erg leuk vindt om te spelen. Maar niet meer zolang kan spelen als vroeger. Nu met YouTube en allemaal andere zaken heeft hij ook weinig tijd. Dus ARAM is perfect voor hem.

(Al moet ik hem betrappen dat hij op 2 juni toch 6 potjes heeft gespeeld. Maar wat maakt het uit? Zolang er maar om 16:00 en 19:00 maar een video online komt, toch?)

Geschreven door: Roderick Stritzko.
Volg hem op Instagram: @Roderick100.

Wil jij nou ook een artikel schrijven voor deze website?
Klik dan hier voor meer informatie >>

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

3 gedachten aan “Enzo Knol was vroeger gameverslaafd”

  1. Enzoknol is nu 24 jaar en zegt dat hij League of Legends al 5 jaar speelt. Toen was hij dus nog maar 18-19 jaar oud. Hij speelde het spel dus niet toen hij nog een puber was, maar als jongvolwassene. EnzoKnol heeft van season 1-5 in Silver, Gold en Platinum gezeten. Hij was alleen in season 3 net op het randje van platinum 5 en verliesde in platinum veel matches. Verderrest was het Silver niveau iets te makkelijk en ging Gold redelijk/goed. Eigenlijk is Enzo meer een echte Gold speler (dat tenslotte ook ver boven gemiddeld zit)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *