Enzo Knol is een held!

enzo knol held

Enzo Knol is één van de bekendste en populairste YouTuber en vlogger van Nederland. Hij heeft momenteel meer dan 700.000 abonnees op zijn Youtube kanaal en dat is natuurlijk super veel en heel erg tof. Hij is begonnen door zijn broer: Milan Knol die zelfs 2 Youtube accounts heeft.

Waarom is Enzo Knol een held?

Omdat Enzo Knol iedere dag minimaal 2 video’s op zijn kanaal zet soms wel eens 3 om 17:00. Zijn vlogs komen om 16:00 en de Minecraft survival afleveringen om 19:00 , dit allemaal om zijn kijkers en fans te vermaken en te laten lachen. Als fans of kijkers een sombere dag hebben gehad en graag willen lachen dan zorgt Enzo Knol daarvoor. Maar natuurlijk doet Enzo Knol het voor iedereen en dat maakt hem een held, voor super veel kijkers en fans . “Zonder Enzo Knol zou Youtube een stuk saaier zijn en hadden we niet elke dag kunnen lachen”.

enzo knol held

Samen met Dee, Davy, Quin, Moeder van Enzo, Colin, Milan en nog veel meer mensen beleeft hij samen met hun de vlogs. Met Colin, Sam , Milan , Dee en vele anderen de Minecraft survival afleveringen. In deze afleveringen heeft hij het over heel veel onderwerpen de ene keer gaat het over pesten of de ander keer gaat het over het leven of over wat ze vroeger mee hebben gemaakt en nog veel meer.

Dit doet hij ook samen met de kijkers en fans die wel vaak een vraag stellen of een opdracht geven. Deze opdracht voert Enzo dan ook uit in zijn video. Hij laat iedereen wel lachen in zijn afleveringen en dat is ook zijn doel om kijkers en fans te vermaken. Maar ook om advies te geven in bepaalde dingen. “Daarom is hij een held ook wel een super held”!

Geschreven door: Justin Reumkens.
Abonneer op zijn YouTube kanaal: @Justin Reumkens.
Abonneer op zijn Twitter account: @justin00318.

Vind jij het ook leuk om teksten te schrijven en kan je dat goed?
Klik dan hier voor meer informatie >>

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

4 gedachten aan “Enzo Knol is een held!”

  1. kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkknnnnnnnnnnnnnnnnnnnoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllllllllllppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *