Knolpower kleding kopen

knolpower kleding

Fan van Enzo Knol? Koop knolpower kleding zoals een knolpower crewneck, knolpower hoodie of knolpower pet. De kwaliteit van deze merchandise is enorm goed; dus twijfel dus niet te lang en laat zien dat je een echte fan bent! #knolpower.

Nieuws: Voor het eerst verkoopt de vlogger een hoodie (trui met capuchon)  met oranje opdruk in een limited edition van 500 stuks. Update: ze waren binnen 2 uur uitverkocht!

Net binnen in de webshop: Knolpower beanie (muts) en sjaal. Deze winterse accessoires kosten per stuk € 12,50

De Knolpower tas is nu te koop. Er zijn 3 verschillende versies: rood, zwart en hipster. De prijs voor de rugtas (rood en zwart) is € 24,99. De hipster tas kost € 29,99 Dan hoor ik je denken: ja, maar daar komen nog verzendkosten bij. Nee! Enzo Knol is de enige YouTube-ster die alle artikelen uit zijn webshop inclusief verzendkosten levert!

Knolpower rugtas

Alle truien en shirts zijn gemaakt van 100% katoen waardoor de kwaliteit super goed is. De oudere versie van de knolpower trui is verkrijgbaar in het zwart en grijs. De nieuwe knolpower crewneck met het nieuwe knolpower logo is slechts te verkrijgen in het zwart.

Daarnaast vind je in de webshop ook accessoires zoals een muismat, sleutelhanger, ID-tag, etc. Ook deze zijn zorgvuldig getest door Enzo Knol zelf. Hij wilt namelijk alleen maar top kwaliteit merchandise verkopen aan zijn fans. En natuurlijk is er ook het Knolpowerboek daar te koop.

knolpower kleding

Oma Knol draagt hier de nieuwste crewneck.

Prijzen

Hieronder vind je een prijslijst van de artikelen die verkrijgbaar zijn in de webwinkel.

 • Alle knolpower t-shirts: €19,99.

Knolpower crewneck

 • Alle knolpower crewnecks: €29,99.
 • Minecraft t-shirts: €19,99.
 • Knolpower trui: €34,99.
 • Knolpower pet: €24,99.

Knolpower muismat

 • Knolpower muismat klein: €14,99.
 • Knolpower muismat groot: €19,99.
 •  Knolpower ID-tag: €9,99.

knolpower hoesje

 • Knolpower telefoonhoesje: €12,49.
 • Knolpower sleutelhanger: €9,99.

Knolpower beertje

 • Knolpower beer: €19,99.

Knolpower beker

 • Knolpower mok: €9,99.

 Knolpower kleding webshop

In Enzo’s webshop – Knolpower.nl – de enige echte website van Enzo Knol, kan je de fan artikelen kopen. Geregeld komen er meer spulletjes bij met het bekende KP logo. Voor de laatste ontwikkelingen kan je altijd deze site bijhouden. Zodra er iets nieuws op de markt wordt gebracht dan zal ik daar onverwijld verslag van doen. Uiteraard zal Enzo dat ook doen via zijn vlogs en zijn eigen site Knolpower.nl.

Nieuwe merchandise

Enzo Knol is achter de schermen druk bezig met het ontwerpen en maken van onder andere een knolpower mok, knolpower teenslippers en knolpower telefoonhoesjes.

Het verbreden van zijn collectie merchandise is een grote prioriteit voor Knol. Update: inmiddels zijn deze dus vrijwel allemaal al beschikbaar in de webshop. Maar er zullen ongetwijfeld nog veel meer artikelen worden toegevoegd.

Telefoonhoesje is inmiddels te bestellen in de webshop.

Hij krijgt namelijk enorm veel vraag voor leuke kleding en accessoires. Dit probeert Enzo dan ook te regelen voor zijn kijkers. Hoe lang dit duurt is nog onduidelijk.

Contact opnemen

Heb je een vraag met betrekking tot de knolpower kleding? Dit is niet de site van Enzo Knol zelf, maar een fansite over de vlogger! Ga dan naar de site van Enzo: Knolpower.nl Foto’s: Twitter, Knolpower.nl, Instagram en YouTube.

1.004 gedachten aan “Knolpower kleding kopen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *