Minecraft survival

Naast dat hij elke dag zijn leven filmt maakt Enzo Knol ook dagelijks een Minecraft survival video.

Download laatste knolpower texture pack van 11 juli 2017. Deze link staat ook onder de Minecraft Survival 267 opgenomen met Wouter.

De Minecraft Survival series doet hij meestal samen met  onder andere Jeremy, Link, zijn broer Milan van het kanaal DitIsMilan, Quin van het kanaal UberQuinGames of Sam. Met Colin neemt hij al geruime tijd niet meer op. Scroll naar beneden voor knolpower texture pack.

In deze video’s heeft Enzo het over de meeste leuke en soms rare onderwerpen. In deze filmpjes zit dan ook een facecam wat meer interactie bied met de kijker. Soms haalt hij zelfs pranks uit om nog meer kijkcijfers te halen. Dagelijks meer dan 100.000 views laat al snel weten dat deze video’s onmisbaar zijn op het kanaal van Enzo Knol.

minecraft survival enzo knol

Wat is Minecraft?

Minecraft is onder jongeren een erg populaire game waar Enzo handig op ingespeeld heeft. De simpel uitziende game biedt enorm veel mogelijkheden voor een gamer en zorgt voor eindeloos veel game plezier. Onderhand heeft Enzo al meer dan 600 afleveringen gemaakt en nog altijd blijft de game erg populair onder zijn kijkers. De creativiteit die er op los geslagen kan worden is onbegrensd. Het is een leuke en duurzame game, ideaal voor het kanaal van Enzo.

Green screen

Sinds de Minecraft survival aflevering  #125 op 29 maart 2015 maakt Enzo Knol gebruik van een zogenaamd “green screen”. Dit green screen zet hij achter zich neer waarop hij vervolgens van alles kan monteren op dat scherm. Zo kan hij op de achtergrond plaatjes, video’s of zelfs een transparante laag toevoegen. Dit geeft een erg leuk effect en vele kijkers waren hier enthousiast over.

Hieronder zie je het effect van een green screen in 1 van de video’s van Enzo Knol.

green screen

Knolpower texture pack

De knolpower texture pack is een verzameling van bestanden die wordt gebruikt om de in-game texturen van blokken, spullen, monsters en gebruikersinterfaces te veranderen.

De knolpower texture pack is hier geheel gratis te downloaden!

Enzo Knol survival map

Natuurlijk is het ook super cool om op dezelfde map te spelen als dat Enzo Knol doet in zijn Minecraft survival video’s! Daarom heeft hij de map waarop hij speelt beschikbaar gemaakt voor iedereen.

Download de Enzo Knol survival map hier helemaal gratis!

Enzo Knol in slecht daglicht

Op 10 februari 2015 kwamen er nieuwsartikelen online, onder andere op AD.nl, dat volgens een Minecraft survival video van Enzo Knol, kinderen brandwonden hebben opgelopen. Het zou gaan om dit betreffende filmpje (geüpload op 3 september 2014). In deze video is te zien dat Mark en Kaj zo lang mogelijk deo op hun armen proberen te spuiten, wie dit het langste volhield die won de “challenge”. Nadien zijn er een aantal kijkers geweest die deze challenge ook uitgevoerd hebben met brandwonden tot gevolg.

In deze nieuwsartikelen is de schuld bij Enzo gelegd omdat hij veel invloed zou hebben op zijn jonge kijkers, ookal heeft hij in de video gezegd dat je dit niet thuis na moet doen. Natuurlijk is dit een nare situatie geweest voor Knol en daarvoor heeft hij dan ook verantwoording genomen bij RTL boulevard. Hij vertelt daar in een uitzending dat het natuurlijk niet de bedoeling was dat kijkers dit thuis na zouden doen en dat hij het erg spijtig vind dat kinderen hierdoor brandwonden hebben opgelopen.

220 gedachten aan “Minecraft survival”

  1. Hoi Enzo ik wil all heel lang de rainbowparkour map maar dat lukt bij mij niet kan je daar een exstra video maken hoe dat moet of nee dowloaden en dan druk je er een keer op en niet op dat peiltje maar in het midden en dan druk je op bewerken elemaal links onder groetjes Ricky

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *