20.000 Brieven Voor Enzo Knol

Knolpower fanmail

Binnen 3 maanden tijd werd Enzo Knol overstelpt met fanmail: 20.000 brieven en 2.000 pakketten. Die heeft hij nog allemaal, opgeslagen in zijn huis.

Het is ondoenlijk voor de populaire vlogger om al die fanmail in video’s te openen en voor te lezen. Daarom heeft hij besloten om een deel alvast buiten de vlog te openen en uit te stallen. Het resultaat zie je dan wel in zijn video.

Ook de rest van de berg fanmail zal hij op die manier laten zien. Hij verzekert je dat alles door hemzelf wordt gelezen en dat hij iedere tekening ziet. Het aantal is echter zo groot dat Enzo ze niet allemaal kan houden, omdat hij anders geen plek meer over heeft om te slapen.

Weggeven

Daarom denkt hij erover om een deel van het speelgoed dat hij kreeg weg te geven aan kinderen die het niet breed hebben.

Zijn mailadres in Hilversum waar je je fanmail naartoe kon sturen is al een tijdje gesloten vanwege het enorme aantal. Wel kan je natuurlijk Enzo tijdens een Meet & Greet een cadeautje geven.

Enzo als kok
Enzo’s geheime vriend
Dee vliegt Enzo aan

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *