500 MILJOEN Keer Knolpower!

“Wat ik zojuist heb gezien, OMFG dit is niet normaal. NIET NORMAAL.” Een bijna verontrustende tweet gooide Enzo er gisteravond uit.

Maar de volgende tweet maakt duidelijk wat er aan de hand is . “500 fucking miljoen!” keer zijn z’n vlogs en gamevideo’s bekeken sinds Enzo op 8 juni 2013 begon met YouTube.

enzo knol 500 miljoen

En dan moet er natuurlijk een dankwoord uit. De populairste vlogger van Nederland bedankt vooral zijn broer Milan die hem een rotschop gaf richting een eigen YouTube-kanaal. Want eerst vond Enzo het maar niks. Zijn broer bleef aandringen. En toen moest bij Enzo ergens de knop zijn omgegaan.

Meest bekeken vlogger

Enzo zag het licht. Nu, 2 1/2 jaar later is de YouTube-ster een gevestigde naam en de meest bekeken vlogger van Nederland en ver daarbuiten.

Enzo is een fenomeen, een unieke ster die nog iedere dag geniet van zijn overweldigende succes. En wij mogen meegenieten! Een jaar geleden werd het ook buitenstaanders duidelijk dat die jongen uit Drenthe iets speciaals had.

Fanmeeting

Want weet je het nog? Oktober 2013 organiseerde Enzo een kleine fanmeeting op de Jaarbeursplein in Utrecht. Dat liep volledig uit de hand en behaalde de nationale pers. Hij moest door de politie in veiligheid worden gebracht.

Wat we allemaal nog samen met die lieve Enzo en met Dee mogen beleven, we zullen het allemaal wel zien. En gefeliciteerd Enzo Knol! De hardwerkenste vlogger van heel Nederland. Met Knolpower!

En nu zijn zonvlog kijken!

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *