Bas en Enzo Zijn Herenigd

Bas Baas en Enzo Knol

Bas Baas en Enzo Knol

Vaak is aan Enzo gevraagd waar Bas Baas bleef. Lange tijd geleden, toen Enzo nog in Assen woonde, trokken Bas en Enzo geregeld met elkaar op. Het moet Enzo’s beste vriend zijn. En toch bleef het ineens stil. Geen Bas meer te bekennen in zijn vlogs.

Welnu, vandaag is hij terug. Dee is ondertussen aan het carnavallen en Enzo is in Assen waar hij zich zo thuis voelt. Waarom ‘Clown’ Bassie lange tijd niet meer verscheen in zijn vlogs vertelt de YouTuber helaas niet. Voor even kregen fans de indruk dat die twee ruzie hadden gekregen.

Supermarkt

In 1 van de vroege vlogs zie je dat Enzo in de supermarkt aan het klooien is. Bas is bij hem en Enzo wil iets wat hij uit de schappen trekt naar Bas gooien. Maar zijn vriend is daar niet van gediend. De breedgeschouderde jongen draait zich om en dreigt dat Enzo ook die avond niet meer bij hem mag eten.

Kan het zijn dat Bas niet aan dit soort ongein mee wil doen omdat hij bij de supermarkt Jumbo werkt?

Waarom het komische duo Bassie en Enzo een tijd lang niet meer samen optrekken zal wel een geheim blijven, maar het is weer een leuke vlog!

Enzo bij radio 538 – Ezel doet behoefte in studio.
Alle berichten over Enzo Knol.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *