Bezoek Enzo Aan Heerlen Loopt Uit Op Fanmeeting

Enzo Knol in Heerlen

Enzo Knol heeft zojuist zijn 900ste vlog afgeleverd! Om dat te vieren gaat de vlogger met de Smoare-leden Mark, Rob en Yvo naar Heerlen. Want daar kun je snowboarden, net zolang als je maar wilt.

Maar Enzo komt tot zijn verbazing steeds meer fans tegen tijdens het snowboarden. Hoe wisten ze dat hij in Heerlen was aan het snowboarden? Welnu, Enzo had foto’s geplaatst op Snapchat toen hij ter plaatse was en met de aanduiding Heerlen.

Fans wist waar Enzo was

De fans die daar in de buurt wonen hadden meteen begrepen dat hij in het snowboardcentrum aanwezig was. Ze pakten hun fiets en snelden er naar toe. Ze worden zeker niet teleurgesteld.

Enzo Knol deelt handtekeningen uit en gaat met iedereen op de foto. Tja, dat geluk moet je net hebben dat je de populaire vlogger tegen het lijf loopt. Op naar de 1000ste vlog!

Zie ook: Enzo heeft hartje van goud.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *