Bumper Doodsbang

Bumper - hond van Dee

Bumper was gedurende het onweer een angstige hond. Doodsbang was hij. Toen Humpie Bumpie werd uitgelaten hoorde hij dat de bliksem reeds in aantocht was en draaide meteen om. De hond wilde direct weer terug naar huis.

Bumper - hond van Dee

Bumper is zo bang dat hij dicht in de buurt wil blijven van Enzo en Dee. Foto: YouTube.

In de vlog van Enzo Knol “De natte vinger” zie je dat hij de hele tijd Enzo achtervolgt. Dat allemaal vanwege het onweer. En tijdens het bewerken van de video’s, zoals de YouTuber iedere dag doet, kruipt Bumper zelfs onder de tafel door naar Enzo.

Blijkbaar voelt de hond zich dan veilig.

Moeder van Bumper

Maar er is goed nieuws voor de hond. Binnenkort komen zijn moeder (!) en 2 zussen op bezoek. Ja Bumper heeft familie. Zijn moeder heeft zich overigens nog geen 1 keer laten zien sinds we via de vlogs van Enzo hem hebben leren kennen. Nu ja, ze zal het wel druk hebben.

Ben benieuwd hoe die eruit zien en natuurlijk of Bumper hen nog zal herkennen. Misschien aan de geur? Meer zie je in de vlog van vandaag.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *