Bumper Helpt Enzo met PaasEieren Zoeken

Bumper

Bumper

Vandaag weer een hoofdrol voor de lieve Bumper. In huize Knol is het Pasen en Bumper wordt de tuin in gejaagd om op zoek te gaan naar paaseieren. Of de kwispelende viervoeter wat gevonden heeft zegt de geschiedschrijving niet.

En de hond mag ook mee naar het nieuwe appartement van Enzo en Dee. Zodra hij een voet (of poot) in het huisje van zijn baasjes zet stuift hij door de kamers heen alsof hij een boef op de hielen zit.

Enzo schreeuwt tijdens Minecraft

Ondertussen probeert de vlogger zijn nieuwe Knolhol geluidsdicht te maken. Enzo heeft de gewoonte om het gehele appartementgebouw bij elkaar te schreeuwen als hij Minecraft opneemt.

En als je goed opmerkt hoor je Enzo tegen Dee in de vlog zeggen: “Viswijf”. Ja, dat zei hij echt! En toch was het een vrolijke Pasen met Bumper als blaffende paashaas. Foto Instagram: Bumper heeft een paasei gevonden.

Zie ook: Enzo (en Bumper) onder de indruk van Milan’s rap

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *