Enzo Knol Wordt Chuck van Angry Birds

Enzo Knol met Chuck hoofddeksel

De grote mededeling die Enzo gisteren aankondigde is vandaag in zijn vlog onthult: de vlogger gaat Chuck spelen in de animatiefilm van de Angry Birds.

Iets van 2 maanden geleden had hij al een test gedaan om een tekenfilm in te spreken. Dit keer wilde hij niet meer een minirolletje hebben zoals hij eerder heeft gehad, maar een echte stevig rol in een tekenfilm.

Angry Birds kostuum

En het is hem gelukt! Tijdens de nieuwsjaarduik had hij ook al gebruik gemaakt van een Angry Bird kostuum toen hij in het water sprong, samen met Dee en de broers Mark en Rob Hoekx. Zoals je mag aannemen was dit ook gesponsord door de makers van deze boze vogeltjes.

Enzo is erg blij dat hij Chuck mag spelen, omdat de tekenfiguur net zoals Enzo een beetje een ADHDer is, zoals hij het zelf omschrijft. Wanneer die in de bioscoop komt is nog niet bekend.

Zie ook: Enzo kleddernat en Dee is hem even spuugzat

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *