Crossbar Challenge Met Quin

Enzo Knol had in de vlog van vandaag al laten zien dat hij een aparte aflevering had opgenomen van de crossbar challenge. Maar met wie? Met Quin dus!

Eerst moest Enzo nog nieuwe voetbalschoenen kopen en daarna gingen ze door naar de voetbalclub Jonathan in Zeist. Dat is ook de voetbalclub van Quin en ze hadden het hele voetbalveld voor zich alleen.

De vlogger had een speciale voetbalshirt aan, een groene met Knolpower erop. Dat zijn de shirts die Enzo heeft geschonken als sponsor van Quin’s voetbalteam.

Wie die challenge heeft gewonnen ga ik natuurlijk niet verklappen. Het is wel duidelijk dat Enzo zeer bedreven is in dit soort penalty’s nemen. Enzo heeft eerder al gewonnen van profvoetballer Fischer van Ajax!

Maar of hij zo goed is dat hij zelfs Quin kan verslaan? Dat kan je zien in onderstaande video. P.S. ook Bumper komt er nog even in voor.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *