De Grote Enzo Knol Quiz

Weet je nog, een paar weken geleden had Enzo een fotoshoot. Eerst dacht ik dat het voor zijn webshop was, maar ineens zag je daar ook Mark Hoekx in opduiken. Wat deed hij daar?

En toen zag je @Asonnmusic, de lange blonde jongen die het liedje You! van Dee heeft geproduceerd. Die heeft natuurlijk helemaal niks te maken met de Knolpower webshop.

Enzo Knol quiz

Maar de vlogger vertelde niet waarvoor het was. Wel vroeg hij aan het einde van de fotoshoot, met een lachend gezicht: “En, weet je al waarvoor dit is? Als je het weet laat het achter in de reacties.”

Het blijkt nu dat deze foto’s bedoeld waren voor zijn boek: Knolpower! Wel ja, hoe moesten we dat ooit raden?

Enzo Knol Quiz

Mark en @Asonnmusic doen mee bij het hoofdstuk: “De Grote Enzo Knol Quiz.” Wat dat verder inhoudt, dat moeten we afwachten totdat het boek a.s. vrijdag wordt gelanceerd.

Ondertussen in de vlog is hij aangekomen in Praag waar Nieka een half jaar stage loopt. Het hele gezin Van der Zeeuw is mee, inclusief degene die op vier poten loopt: Bumper! Kijken.

Gefeliciteerd Enzo met je 900.000 abonnees!

Knolpower kleding kopen

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *