Dee: Blijf Bij Me, Enzo!

Dee hersenschudding

Afgelopen zaterdag gebeurde het: een alarmerend bericht dat er iets ernstigs was gebeurd twitterede Enzo rond. Ze waren met spoed naar het ziekenhuis gereden. Daardoor kon hij geen Minecraft die dag online zetten en de vlog kwam later.

Maar wat was er gebeurd en hoe ernstig was het? In de vlog van vandaag krijgen we te zien hoe Dee gewond raakte en afgevoerd moest worden per ambulance. Haar ongelukkige val had een hersenschudding tot gevolg.

En ze had al aangegeven dat Enzo daar iets mee te maken had. Nou, dus nu kunnen we zelf zien wat er is gebeurd. Oordeel zelf of de vlogger schuldig is of niet aan wat Dee is overkomen. Overigens, Dee vindt haar vriend nog steeds lief, maar hier liep zijn grap duidelijk verkeerd af.

Dee werd op school gepest vanwege haar vriend.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

2 gedachten aan “Dee: Blijf Bij Me, Enzo!”

  1. Maar het is helemaal niet de schuld van Enzo. Ik vind het best zielig dat Enzo zo veel schuld gevoel heeft maar dat Hoe ff helemaal niet! #Knolpower

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *