Dee – De Dag Erna

Dee en Enzo Knol

Enzo laat weten onder de vlog 777 van gisteren Blijf bij me dat Dee “nog steeds met veel pijn aan haar hoofd op bed” ligt, maar hij belooft goed voor Deetje te zorgen.

Dee geeft daaronder ook een reactie: “Ontzettend bedankt voor alle lieve berichtjes, dat doet me goed! Jullie zijn de beste <3” Die reactie heeft inmiddels ruim 1100 likes op dit moment gekregen.

Enzo: praat zachtjes

In de video van vandaag zien we eventjes Dee voorbij komen. Het is duidelijk dat ze nog niet de oude is. Ze zegt heel weinig en ligt de hele dag op bed. Dat moet ook als je een hersenschudding hebt gehad. Ook vraagt ze aan Enzo zachtjes te praten.

Op Twitter zie je dat ze wat meer tot leven is gekomen. Laten we hopen dat ze voldoende herstelt is voor aanstaande zaterdag, want dan worden Enzo en Dee verwacht bij het Tina event in Duinrell. Zie Enzo Knol ontmoeten.

Hoe hebben Enzo en Dee elkaar leren kennen.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *