Dee Samen Wonen Met Enzo – Ruim 1300 (!) Keer Geliked

Enzo Knol

Enzo Knol

Het bericht van Dee op Twitter: “@Enzoknol en ik gaan samenwonen!” is binnen 1 dag ruim 1300 keer geliked. Dit moet een record aan aantal vind-ik-leuk’s voor haar zijn.

De reacties onder dat bericht van Dee lijken ook eindeloos te zijn. Iedereen vindt dit geweldig nieuws. Jeremy ziet er meteen reden om te feesten: “Een feestje waardig! ;D” En Rob Hoekx, net terug van carnaval, vult aan: “Mee eens haha. Nogmaals gefeliciteerd.”

Gisteren in de vlog hoorden we als grote verrassing dat Enzo en Dee gingen samen wonen. Ook vertelde hij dat ze het pas bekend wilde maken nadat het 100% zeker was dat de verhuizing naar de nieuwe woning door zou gaan.

Enzo’s buren

Een dag eerder wist De Telegraaf echter te melden dat zijn toekomstige buren niet blij zijn met zijn komst. Afijn, dat zal wel worden opgelost. Als ze Enzo eenmaal hebben ontmoet, zullen ze als een blad aan een boom omdraaien.

Buren kunnen ook heel vriendelijk zijn naar Enzo. In de vlog van vandaag zien we een heel aardige wat oudere mevrouw bij zijn huidige woning opduiken.

Die geeft hem zomaar een hamburger! Zie foto boven. En van Dee had Enzo ook al een lekker broodje gekregen. Zo zie je maar: wie goed doet, goed ontmoet! Foto: YouTube.

Bekendmaking: Enzo en Dee gaan samenwonen. En Mark Rutte heeft Knolpower!
Alle berichten Enzo Knol.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *