Dee Gepest Vanwege Haar Vriend

Enzo en Dee

De reden waarom Dee is gepest zal je verbazen. Vroeger werd ze bespot vanwege haar beugel, maar nauwelijks 2 jaar geleden werd ze ook om een andere reden getreiterd. Weet je waarom? Haar vriendinnen vonden haar vriendje raar!

De jongeman woonde in Assen en plaatste van die rare vlogs op YouTube. Dat ze daarmee verkering had!

Enzo Knol als Smurf

Ja, je leest het goed. Dee werd gepest omdat ze de vriendin was Enzo Knol, inmiddels de meest populairste Nederlandstalige YouTuber van Nederland. Maar 2 jaar geleden kenden mensen Kolpower nog nauwelijks.

Pas nadat haar Drentse vriend vorig jaar voor het eerst op tv verscheen verstomden de negatieve commentaren.

Deze opmerkelijke onthulling doet Dee in het tv-programma ZappLive van zaterdag dat geheel gewijd is aan pesten. Je zal dit waarschijnlijk ook terug kunnen zien in de vlog die over 4 dagen online staat.

Het succes van de beide YouTubers (Dee heeft inmiddels ook haar eigen YouTube-kanaal) heeft daar definitief een einde aan gemaakt. Lees ook: Dee is woedend!

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

7 gedachten aan “Dee Gepest Vanwege Haar Vriend”

  1. wtf pest liever jezelf trauwens iedereen is raar ieder mens heeft ze eigen levens style je moet niemand gaan pesten omdat hij zo leefd kijk eerst even naar jezelf en ik weet waarom je pest bijvoorbeeld je uoders zijn gescheiden en het zit je dwars ga er dan met een wolvassene over praten in plaats van pesten. pesten heeft geen nut je breekt alleen harten voor niks en iedereen is wel raar weetje soms schaam ik me om een mens te zijn door al dat pesten dat mensen doen laat dat onschuldig mens tog met rust hij heeft er niks mee te maken en word alleen erger en mensen zien wat je doet en gaan het naadeon huo op met pesten en open gewoon dat hart en wees lief zo krijg je veelmeer vrienden en maak je vrieden kijk dan niet of hij mooi is maar kijk wat er van binnen is en meschien vind je hem dan wel luek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *