Dee Heeft Pols Gekneusd

Dee's pols in het verband

Dee's pols in het verband

Net binnen: Dee is uitgegleden en heeft daardoor haar pols gekneusd. En vervolgt ze op Twitter: “Wat ontzettend balen dit.” Binnen de kortste keren wordt ze overstelpt met steunbetuigingen. “Beterschap” wordt haar vaak gewenst.

Riannee gaat ervanuit dat Enzo daar iets mee te maken heeft. “Wat heeft Enzo nu weer gedaan? Beterschap.” Andere twitteraars vragen zich af wat het voor haar examen betekent.

Beterschap en krentenbollen

Linktijger vraagt zich af: “Kan je nog wel League spelen?” En Thomas, de vriend van Rutger Vink (Furtjuh) twittert: “Beterschap! Ik kom snel een mandje krentenbollen langs brengen.” En hij sluit af met een welgemeend hartje.

Ondertussen in de vlog mag het een wonder heten dat Enzo zelf niet iets gebroken heeft. Hij gaat daar flink stunten met de fiets van Quin. Hij kan het wonderbaarlijk goed!

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *