Dee’s Holding on in top 3 iTunes

Enzo en Dee

Dee heeft vandaag haar nieuwste nummer ‘Holding on’ uitgebracht. Je kan het kopen via iTunes of beluisteren via Spotify. Vanochtend werd ze gebeld door Giel Beelen, maar dat was niet naar aanleiding van Holding on. Hij wist niet eens dat ze uitgerekend vandaag haar nieuwste nummer had uitgebracht!

Giel wilde haar feliciteren met haar verjaardag die ook vandaag is. En hij vroeg of ze nog aan het werken was aan een opvolger van ‘This Christmas’. Nou, de dj van 3FM kon meteen haar nieuwste nummer gaan draaien. Nadat hij het had gedraaid vertelde hij zijn luisteraars dat ze klonk als ‘een engel’.

Inmiddels is er ook nog een aparte video op Enzo’s kanaal gekomen waarin Enzo en Dee ‘Holding on’ aanprijzen en hopen dat het nummer 1 wordt. De clip bij het liedje moet nog worden opgenomen en komt als het klaar is op Dee’s kanaal. Foto: YouTube.

Holding on op iTunes
Holding on op Spotify

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *