Dee is Woedend!

Dee is boos, nee woedend! Waar gaat het over? Op een onschuldige foto op Instagram zien we Dee plezier hebben met – en nu komt het – een biertje in haar hand.

Bovendien zie je haar naast een jongen staan. Hij heeft zijn arm lachend om haar heen geslagen en het is niet Enzo.

dee en alcohol

Er wordt flink gereageerd en meestal negatief. Dee antwoord als door een wesp gestoken op Twitter: “Ik wordt ziek van het feit dat er op Instagram massaal wordt bepaald of ik wel of niet mag drinken.”

In totaal wijdt ze er maar liefst 7 tweets aan voordat de zangeres van You! weer tot bedaren komt. Degenen die commentaar leveren op haar drinken verdedigen zich door te zeggen dat Dee zelf heeft gezegd geen alcohol te drinken.

Maar terecht zegt Dee dat ze dit nooit heeft gezegd. Alleen Enzo drinkt nooit alcohol.

En dat ze lachend naast een jongen staat levert ook veel kritiek op. Ze reageert zuchtend: “Hoe 1 foto op Instagram je kan laten vreemd gaan en een alcoholist maakt.”

Helaas heb je dit soort commentaren wel vaker bij Instagram. Met 353.000 volgers (!) zijn er dan ook heel veel mensen die haar foto zien. Gelukkig zijn er ook veel positieve reacties.

Wat vind jij van al dat commentaar op haar foto? Zie ook: Dee gepest op school vanwege haar vriend!

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

17 gedachten aan “Dee is Woedend!”

  1. Ik vind dat het niet erg is ze is oud genoeg om te kiezen of ze wel of geen acohol neemt en als het van haar ouders mag is het ook goed en doe jongen is een vakantie vriend van nika dee en van hun famiellie het is niets mis mee ik vind dat dee en de rest een super leuke meid is en dat ze zelf wel slim genoeg is om zelf te perpaalen wat ze doet en wat niet en ten slot hoeveel mensen drinken al wel niet voor hun 18jaar ik zit in klas 1ga naar klas 2 daar drinken de meeste kinderen al en als aller aller laatste dee word 18dus niet zo zeuren het was pas een paar jaar geleden toen mocht je al drinken bij je 16de dus zeur gewoon niet zo

  2. Dee is oud en wijs genoeg om te weten way ze doet… het belijlrijkste is ze doet wat haar blij maakt… enzk dinkt heen alchol mag dee dat dan ook niet?! Laat het haar zelf maar bepalen… en terecht dag ze woedend is volgens mij bepalen zij en haar ouders wat zij wel of niet doet en niet de fans… toch?
    Dee doe wat jou blij maakt die fans… ze mogen niks over jou bepalen als jij en je familie en natuurlijk enzo gelukkig zijn… dan hebbem hun niks te zegge laat ze praten jij bent gelukkig!!

  3. Ik vind het heel erg zielig voor Dee. Iedereen mag toch zelf weten wat hij of zij doet. En stiekem zijn degenen die allemaal reacties sturen dat Dee nog te jong is jaloers, omdat zij dat niet mogen. En het is ook niet leuk voor Dee dat er stomme reacties worden gestuurd, want ik stuur ook wel dingen maar wel positieve dingen. En het is gewoon niet leuk voor Dee dat er op iedere foto stomme reacties gestuurd worden. En ze moeten daar gewoon mee ophouden. Want zo kunnen ze iemands leven mee kapot maken. Ik hoop dat je er snel over heen bent Dee. Groetjes Rowan xx

  4. Hahaha lekker door drinken maak je niet druk deetjuhh.. Ik ben een papa van 39 onze 2 jongens van 8 en bijna 4 zijn gek op jullie en mijn vrouw en ik dus nu ook…. Elke dag genieten we met het hele gezin van jullie leuke filmpjes… Ga zo door en een dikke vette leave vanuit Tilburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *