Dee Ontmoet Vroegere Liefde

Dee van der Zeeuw en Viktor Fischer

Dee van der Zeeuw en Viktor Fischer

Dee gaat met Enzo mee naar Ajax en wel om een heel bijzondere reden. 3 jaar geleden was ze nog smoorverliefd op Viktor Fischer. Dat was voordat ze verkering kreeg met Enzo.

En eindelijk kan ze hem dan in de armen sluiten! We zien van deze ontmoeting helaas geen beelden van in de vlog, maar ze post een mooie foto met de Ajax-speler op haar Instagram.

Ze schrijft erbij: “Mijn crush van 3 jaar geleden ontmoet! Viktor Fischer.”En ze sluit af met een groot hartje.

Cross bar challenge

Enzo is naar Ajax gegaan om er de Cross Bar Challenge op te nemen met Viktor Fischer. Vanavond komt daar een aparte video om 20.00 uur online. Opmerkelijk: onder de vlog plaatst Enzo een commentaar. Hij voelt al aan dat sommige kijkers het niet leuk vinden dat hij bij Ajax is.

“Er zal waarschijnlijk wel een dikke ruzie ontstaan over welke club precies beter is. Het maakt mij allemaal niet uit. Ik heb SUPER veel plezier gehad met Viktor Fischer en ik vind dat de vlog enorm leuk is geworden.”

Enzo heeft in een eerder leven gespeeld als keeper voor de voetbalclub. Door blessures is hij die loopbaan als profvoetballer misgelopen.

Zie ook: Waarom vlogt Dee niet?

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Eén gedachte over “Dee Ontmoet Vroegere Liefde”

 1. Hallo Enzo,
  Mijn naam is Daan van Drunen en ik ben 6 jaar. Ik vind jou zo ontzettend lief! Jij bent mijn grootste vriend!
  20 Maart word ik 7 jaar. Jij mag op mijn feestje komen! Samen met Day.
  Dat is mijn grootste droom.

  Laat je weten of je kunt?
  Je hoeft geen zwemspullen mee te nemen.

  Heel veel groetjes namens Daan, mama Wilma

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *