Dee van der Zeeuw, de vriendin van Enzo Knol

dee van der zeeuw

Enzo Knol kende Dee van der Zeeuw (volledige naam Demira) al voordat hij was begonnen met vloggen. Het stel zelf weet niet zo goed op welke datum ze verkering kregen maar het staat wel vast dat dit ergens begin september heeft plaats gevonden. Ze hebben elkaar leren kennen via Twitter (!) en schijnbaar klikte het erg goed tussen de twee.

Dee die in Zeist woont heeft de Drent Enzo ontdekt toen ze de video’s van zijn broer Milan volgde. Die gaf aan dat er nog iemand was met naam Knol. Dee ging Enzo daarna ook volgen. Haar eerste tweet naar de toen in Assen wonende jongen was een commentaar op een foto van hem. Daarop is hij te zien met een ontbloot bovenlijf. Dee complimenteerde Enzo daarmee.

Vervolgens hebben ze elkaar via Direct Message en Skype beter leren kennen. Toen Enzo in augustus 2013 bij zijn broer in Hilversum ging logeren hebben ze hun eerste date geregeld. Hoewel Enzo toen al vlogde heeft hij die dag niet opgenomen. De volgende maand hebben ze verkering gekregen.

Onderhand is Dee dan ook echt onmisbaar in de vlogs, maar dat komt voornamelijk ook omdat Enzo enorm vaak bij Dee van der Zeeuw thuis is. Onlangs is ze ook haar eigen YouTube-kanaal begonnen.

Dee met Enzo Knol

Hoe oud is Dee van der Zeeuw?

Dee van der Zeeuw is geboren op 5 september 1997 en houd veel van voetballen en zingen. Ze is namelijk enorm fan van Ajax en Klaas-Jan Huntelaar en heeft al een eigen nummer opgenomen met een goede vriend Max. Ze is niet geslaagd voor haar eindexamen havo in 2015. Daarom zal ze 9 uur per week volwassen onderwijs volgen om alsnog dat diploma te halen. Daarna wil ze rechten gaan studeren.

Familie niet in beeld

De familie van Dee van der Zeeuw zoals haar ouders komen vrijwel nooit in beeld. Slechts een paar keer kwam de moeder van Dee in een van de eerste vlogs in beeld maar daar bleef het dan ook bij. Dat respecteert Enzo Knol dan ook aangezien hij graag bij de familie thuis komt. Het is ongeveer zijn tweede thuis geworden.

Ze heeft een jonger broertje Quin (geboren 2001) die zelf al een succesvol YouTube-kanaal heeft en een tweeling zus Nieka.

Dee You!

Onlangs scoorde Dee van der Zeeuw een nummer 1 in de iTunes top 10. Dit deed ze met het nummer “You”. Hoe dit nummer werd opgenomen was te zien in 1 van de vlogs van Enzo Knol.

Social media

Ook Dee is net zoals Enzo Knol erg actief op social media en reageert vaak op fans van haar vriendje. Je kunt haar vinden via de onderstaande links!

Twitter: @everydee.
Instagram: @everydee.
YouTube: Everydee

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

17 gedachten aan “Dee van der Zeeuw, de vriendin van Enzo Knol”

  1. je ben de beste vlogger van de wereld als ik verdrietig ben dan ga ik naar youtube en kijk vlogs terug en als ik dat kijk dan staat er een lag op mijn gezicht ik ben wel maar net 10geworden en een gelukkig niewjaar en ik hoop dat jij tot je oud door blijf gaan ik wil altijd al langs komen maar mijn moeder heb heel veel pijn ik zal het leuk vinden dat je een keer langs komt dat is mijn grootste droom en mijn wens als je kom ik woon hoogvliet botreep 178 eerste flat bij school ????????????????????????????????????????????????????????????:(:(

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *