Dee Verklapt Geheim Over Enzo Knol

Dee en Enzo

Dee en Enzo

Dee verklapt in de laatste vlog een geheim over haar vriend. Onze Enzo blijkt geregeld foto’s naar zijn vriendin te sturen waarin hij op het toilet zit! Ze laat er zelfs eentje zien die ze bewaard heeft.

Enzo vind dat eigenlijk helemaal niet zo leuk dat ze dat aan de kijkers onthult. “Dat was ons geheim!” roept hij nog beschaamd. Maar ja, hij laat het wel in de vlog zien dus zo erg vindt hij het ook weer niet.

Enzo Frieser verklapt geheim Quin

En Enzo Frieser is voor de laatste keer bij Enzo Knol. Hij heeft in totaal 7 dagen stage gelopen bij de vlogger. Daarnaast is Frieser ook bevriend met Quin. Waarschijnlijk zonder dat het zijn bedoeling was heeft hij aan Dee per ongeluk onthult dat Quin nog een ex-vriendinnetje had. Daar wist Dee niets van! Hoeveel ex-vriendinnetjes heeft die Quin wel?

En natuurlijk komen Bumper en de teckel Mickey weer even hun neus opsteken in Enzo’s nieuwe appartement. Mickey houdt er een wit bepoederde snuit aan over. Ik moet zeggen: het staat hem goed! Weer een vette vlog!

Zie ook: Enzo en Dee zijn gek op elkaar
Knolpower kleding kopen

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Eén gedachte over “Dee Verklapt Geheim Over Enzo Knol”

  1. wie heeft deze *** site geschreven! 🙁 dit is niet echt mensen!
    enzo is niet zo. dus trap er niet in. enzo heeft meer liefde voor Dee dan wie dan ook!
    en Dee die houd van Enzo geloof me nou maar!

    Wie is er met me eens?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *