Dee’s Woorden Uit Vlog Gepiept

Enzo en Dee liggen in bed

Enzo en Dee liggen in bed

“Knip dit eruit!” zegt een lachende Dee als ze in bed liggen. Ze houdt beschaamd haar hand voor haar mond. “Nee, ik knip dit er niet uit”, grijnst Enzo.  “Maar ik zal het er wel uitpiepen.”

En hij vervolgt hoofdschuddend naar ons kijkers toe: “We hebben in ieder geval heel veel zin om te gaan slapen.” En hij spreekt het uit met de nadruk op ‘slapen’.

Zo eindigt de vlog waar we lang op hebben moeten wachten. Hij kwam twee uur later online omdat hij onverwacht lang was het internet bij Enzo sloom. Maar de video is dan ook ruim 34 minuten lang, daarmee 1 van de langste vlogs op Enzo’s kanaal!

Hanni op bezoek

In de ochtend kreeg hij nog Hanni op bezoek in zijn nieuwe appartement. Die gekke kapper was speciaal ’s ochtends vroeg naar Zeist gekomen om Enzo’s haar te knippen. Daarna moest hij heel snel terug richting A’dam om zijn zaak te openen.

En Enzo en Dee gingen naar Assen, omdat zijn oma jarig was waar ook zijn moeder Irma, Sjen en Milan aanwezig waren. En natuurlijk die dondersteen Pip, het speelse hondje van Jill en Milan. Die wilde geen moment rustig zijn!

Dee’s woorden uit vlog gepiept!

Maar wat ook uniek is in de vlog van Enzo is dat hij voor de eerste keer iets eruit heeft gepiept! Dee nog wel had aan het einde van de vlog als ze in bed liggen zo iets raars gezegd dat Enzo het er wel uit MOEST piepen, zodat wij het niet horen wat ze zei.

Je kan natuurlijk wel raden wat het was. Ze liggen vermoeid in bed om afscheid van ons te nemen en dan zegt Dee iets. Maar wat? Het is dusdanig schokkend dat Enzo dan al besluit om er overheen te piepen zodat wij niet horen wat Dee zegt.

Het zou toch niet iets schunnigs zijn? Foei Dee! Haha!! Volgens mij is dit nog nooit eerder gebeurd, in de ruim 2 1/2 jaar dat Enzo vlogt! Wel weer een leuke en gezellige vlog met de familie Knol. Het was het wachten waard!

Je moet ook dit lezen: Enzo en Dee 2 1/2 jaar verkering – maar hoe begon het?

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Eén gedachte over “Dee’s Woorden Uit Vlog Gepiept”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *