Dee’s YouTube Kanaal: 22.000 abonnees

Dee YouTube

Dee heeft al ruim 15.000 22.000 abonnees bereikt op haar YouTube-kanaal, maar er staat helemaal niks op! Komt zelden voor: geen video’s, wel zoveel abonnees al. Maar dat gaat gauw veranderen.

Dee laat op haar Twitter zien dat ze een video heeft geupload. Haar eerste visuele vrucht is echter nog niet te zien op haar YouTube-kanaal. Die heeft ze waarschijnlijk eerst privé gezet. Tot nog toe deed ze haar video’s altijd op Enzo’s kanaal.

Dee YouTube

Ze heeft nog niet gezegd wat ze op haar YouTube-kanaal gaat doen, maar logisch is dat ze er covers liedjes op gaat zetten. Eerder twitterde ze al dat ze erop verheugde met liedjesmaker Niels van de Hulst (?) op te nemen. Die hebben we volgens mij niet eerder gezien in de vlogs van Enzo. Ben benieuwd.

Haar eerste eigen liedje wat ze zelf geschreven heeft You! is bij Enzo Knol al meer dan 1 miljoen keer bekeken.

Omdat ze slechts 9 uur per week het komende jaar volwassen onderwijs gaat volgen lijkt me dat Dee veel tijd zal hebben voor haar YouTube-avontuur.

Start 5 september

Wanneer ze de eerste video publiekelijk gaat maken? Op 5 september om 12.00 zal haar eerste video op haar eigen kanaal live gaan!. Dan wordt de vriendin van Enzo ook 18 jaar. Dubbelop feest! Dee’s YouTube kanaal Tot die tijd nog even luisteren naar You!

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *