Eikels Vallen Enzo Knol Aan

Er zijn niet alleen echte eikels die op het dak van Enzo’s auto vallen, ook de klantenservice van IKEA Utrecht heeft duidelijks niks op met de vlogger.

Enzo had verkeerde onderdelen van zijn kast meegekregen en wilde dit uitleggen aan IKEA. Maar de mevrouw die hem moest helpen beende woedend weg en weigerde te luisteren.

Dee en Enzo moesten zelfs hun romatisch dineetje een uur verplaatsen omdat de meubelgigant niks voor hem wilde doen. Voor IKEA Utrecht geen Knolpower!

GROOT NIEUWS

Nu een veel leuker bericht: zet het in je agenda. De 800ste vlog komt eraan! En daar wordt eindelijk het Grote Nieuws bekendgemaakt. Eerder had hij het al voor afgelopen maandag aangekondigd, maar toen was het niet doorgegaan.

Wat dat Grote Nieuws is heeft de YouTuber nog niet gezegd, maar als je Enzo volgt kan je wel een vermoeden hebben wat er a.s. vrijdag wordt verkondigt. Dat nieuws laat ik natuurlijk graag over aan de hardst werkende vlogger van Nederland.

Lees ook: Zou je Dee doen? Enzo reageert.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *