Eindelijk Gaat De Kerstboom Eraan

Enzo en Dee

Enzo en Dee

Ja, Enzo en Dee zijn aan het opruimen in het huis van Enzo. Ze gaan verhuizen en krijgen morgen de sleutel van hun nieuwe huis. En eindelijk (?) wordt de kerstboom afgetuigd.

Dee had dit op Twitter al laten weten en die mededeling kreeg 550 keer een vind-ik-leuk hartje. “Het aftuigen van onze boom gaat nu toch echt beginnen.”

Hoewel sommigen het ook heel erg jammer vonden. De kijkers wenden zozeer aan de kerstboom dat ze het eigenlijk wel best zo vinden. Quinsding (vriendin van Dee) die had meehelpen de boom op te tuigen reageerde ook en vond het prima.

Ze twitterde: “Oh wauw er zijn bloed, zweet en tranen in die boom gegaan maar we gaan hem in december gewoon weer opzetten.”

Enzo heeft nog pijn

En Enzo heeft nog steeds stevige pijn aan zijn longen sinds ze zijn teruggekeerd van wintersport. In latere vlogs zullen we te weten komen wat er precies aan de hand is.

In zijn Minecraft aflevering had hij al laten weten dat het niets ernstigs was. In de vlog van vandaag is het voor hem wel erg hinderlijk en Dee smeert hem goed in op de pijnlijke plek.

Zie ook: Enzo met flinke pijn terug naar Nederland

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *