Enzo Als Keeper – Lekker Hoor!

Enzo Knol op het voetbalveld

Enzo Knol was naar maar liefst 2 sportclubs in zijn vlog geweest. Dat deed hij als ambassadeur van de Blauwe Kaart. Daar werden ook tv-opnames gemaakt voor de actie van de KNVB om sportief voetballen te promoten.

De presentator ervan had de vlogger gezien in de Cross Bar Challenge. Daar had hij het tegen Ajaxied Fischer opgenomen. En hij kon zich nog herinneren dat de stervoetballer het helemaal niet leuk vond dat Enzo won. Oei!

Enzo vermomd als leeuw

Bij de voetbalclub in het Botlek was het de bedoeling dat Enzo er vermomd in een leeuwenpak aan zou komen zodat men niet van tevoren zou zien dat het Enzo was. Tevergeefs. Hij hoefde niet te brullen en te zwaaien met z’n staart. De voetballers wisten al dat hij eraan kwam!

En natuurlijk wilde de YouTuber heel graag in het doel staan met zijn leeuwenpak. Nou, hij wist toch wel een paar doelschoppen te stoppen. Wel raakt hij gewond aan zijn vinger. Hij kan wat dat betreft zo weer aan de slag als doelman.

Enzo wordt Chuck in Angry Birds

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *