Enzo Bedankt Jose En Kijkers!

In zijn laatste vlog Rare Handschoenen bedankt Enzo zijn kijkers voor het bereiken van de 900.000ste abonnee. Hij reageert hiermee op alle tweets en felicitaties die hij binnen heeft gekregen bij het bereiken van die mijlpaal.

“Het zou mooi zijn als ik de 1 miljoen nog dit jaar haal, maar als dat niet gebeurd: niet getreurd.”

Enzo Knol

De meest succesvolle vlogger van Nederland is nu bijna 2 1/2 jaar bezig met YouTube en bevestigt nog lang niet te zullen stoppen. “Het wordt nog een heel, groot en lang avontuur,” belooft hij zijn kijkers.

Schoonmoeder niet in beeld

En Enzo heeft bloemen gekocht voor zijn allerliefste schoonmoeder. Ze wil niet in beeld komen, maar als je vlog nummer 66 bekijkt dan zie je haar op een gegeven moment wel opduiken.

Wat wij als trouwe volgers in de vlogs zien is dat Enzo Knol altijd goed wordt verwend door Jose, zoals zijn schoonmoeder heet. Met toetjes en lekker eten en hij mag er net zo vaak slapen in het huis van de ouders van Dee als hij zelf maar wil.

Wat dat betreft heeft Jose zeker ook een bloemetje verdiend van alle kijkers en fans van de beste YouTuber van Nederland. En nu op naar de miljoen abonnees! Knolpower.

Wat? Enzo Knol om 6 uur op.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *