Enzo En Dee Gaan Samenwonen – En Mark Rutte Heeft Knolpower

Mark Rutte, Gordon, Enzo Knol

Mark Rutte, Gordon, Enzo Knol

Uit een bericht van De Telegraaf wisten we al dat Enzo Knol gaat verhuizen. Dit bevestigt Enzo nu in zijn vlog van vandaag. Maar wat nog leuker is: Enzo en Dee gaan samenwonen!

Dee is al heel vaak bij Enzo dus werd ook de vraag gesteld door de kijkers: waarom gaan jullie dan niet samenwonen? Dat gaan ze nu ook doen. Hoewel ze pas over 3 weken naar hun nieuwe huis gaan verhuizen zijn ze nu al druk bezig met spullen inpakken.

Mark Rutte zegt Knolpower

Minstens zo bijzonder is dat Enzo was uitgenodigd bij de Correspondences’ Dinner van afgelopen woensdag. Daarbij had premier Mark Rutte een grappige speech gehouden. Na afloop van de speech staat Enzo naast Gordon en Mark Rutte en de vlogger vraagt aan de minster-president: kunt u Knolpower zeggen?

Natuurlijk kan Mark dat! Leuk dat de hoogste baas van ons land dit nog even wil zeggen tegen de kijkers.

Ook is Gordon heel aardig naar Enzo Knol. Hij slaat een arm om zijn schouder en wil alles van de jongeman weten. 2 toppers bij elkaar.

Zie ook: Enzo’s droom komt uit.
Alle berichten Enzo Knol.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *