Enzo & Dee 2 1/2 Jaar Verkering! Maar Hoe Begon Het?

Enzo en Dee

Enzo en Dee

Gefeliciteerd Enzo en Dee! Vandaag, 14 maart 2016 heeeft het bekendste YouTube-stel van Nederland 2 1/2 jaar verkering. Dat begon dus op 14 september 2013. Sindsdien zijn de twee onafscheidelijk van elkaar. En als ze al ruzie hebben dat weten ze dat heel erg goed verborgen te houden voor ons volgers van de vlogger.

Maar wist je al hoe ze elkaar hebben ontdekt? Via Twitter! Dee was eerst fan vann Milan Knol en volgde hem op Twitter. Toen hij het op een gegeven moment over zijn broertje had, Enzo genaamd, werd Dee nieuwsgierig en begon ook hem te volgen.

Dee: Lekker buikie

Haar eerste tweet naar Enzo (zij begon) was: “Lekker buikie en ’n leuk koppie, dan heb je wel alles mee toch haha (:”

Enzo deed toen aan fitness en had een foto van zijn gespierde buik op het internet gezet. En natuurlijk reageerde Enzo meteen op dit mooie compliment van het toen 15-jarige meisje uit Zeist. ZijnĀ ALLEREERSTE reactie naar Dee was: “Wat lieffff! <3”.

Sindsdien hebben ze elkaar niet meer losgelaten. Onlangs hebben ze aangekondigd te gaan samenwonen. In de vlog van vandaag is Enzo druk bezig hun nieuwe appartement klaar te maken.

Zie ook: Dee verklapt geheim over Enzo Knol

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *