Enzo Doet Icebucket Challenge

Wel een beetje laat, maar Enzo Knol heeft zich dan toch eindelijk weten over te halen om de Icebucket Challenge te doen. Die was iets van een jaar geleden nog een rage. En nu had Enzo er ineens zin in.

enzo icebucket challenge

Nou, de koude rillingen lopen over zijn rug. Een emmer gevuld met water en ijsklontjes kiepert hij zo over zichzelf heen. Dat viel hem zwaar tegen.

In zijn laatste vlog doet hij ook de throwback tag waarin Dee en Enzo vragen over vroeger beantwoorden.

De vlogger laat 4 foto’s zien van zichzelf toen hij nog een kleine opdonder was. De foto waarin hij zichzelf heeft ingesmeerd met pap (!) is Enzo zoal niet te herkennen. Wat was zijn idee hierachter? Wilde hij zijn moeder laten lachen? Alleen de foto waarin Enzo iets van 12 jaar moet zijn, daar kan je wel al iets zien van wat later de populairste vlogger van Nederland zou worden.

enzo baby
Enzo had als baby al gevoel voor humor. Foto: YouTube.

Enzo schaamde zich kapot

We komen ook te weet wat het meest beschamende moment voor Enzo was. Toen hij zijn moeder van achteren omhelsde en daarna ontdekte dat het helemaal niet zijn moeder was. De vrouw die hij had gepakt zat wel naast Irma en beide vrouwen hadden van achteren gezien precies hetzelfde blonde haar. Maar Enzo schaamde zich diep.

Die herinnering doet Enzo nog steeds rillen, nog meer dan 10 Ice Bucket Challenges bij elkaar!

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *