Enzo en Dee Roken Niet!

Enzo Knol

Enzo Knol

Enzo Knol was in de vlog op een feestje waar mensen rookten. Na afloop kon hij de geur van tabak in zijn splinternieuwe BARL. trui ruiken! Die kon dus meteen weer de was in.

Voordat Enzo met YouTube begon had hij een heel ongezonde leefstijl met veel roken, drank en drugs. Toen ineens is hij ermee opgehouden omdat hij merkte hoezeer zijn gezondheid eronder leed.

Dee nooit gerookt

Dee vertelt dat ze zelfs nog nooit heeft gerookt, ook niet een enkel pafje. En voordat ze Enzo leerde kennen had ze een jongen gezoend die rookte. Bah! Dat vond ze zo vies. Gelukkig maar. Stel dat ze het lekker had gevonden, dan waren Enzo en Dee nooit vriendjes geworden!

Ook in de vlog doet de vlogger een googeltruc met kaarten. Geweldige truc, maar hoe die werkt? Hij vertelt het niet, maar misschien kan jij het zien?!

Zie ook: Enzo en Dee gaan samenwonen! / Alle berichten Enzo Knol

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *