Enzo En Dee Met Slee De Berg Af – Als Dat Maar Goed Gaat!

Enzo en Dee in de sneeuw

Enzo en Dee in de sneeuw

De vlog begint al goed! Enzo racet op de slee met Dee achterop de berg af, ternauwernood skiers ontwijkend en een boom! En ze brengen het er allebei zonder kleerscheuren van af! Zoveel geluk heeft Mark Hoekx dit keer niet. Hij komt hard ten val en vreest even dat hij wat gebroken heeft.

En wat lief dat Dee op Enzo heeft gewacht. Enzo heeft zijn skipas vergeten en moet weer het hele eind terug naar het hotel. Maar wie is daar als hij terugkeert op de skipiste? Natuurlijk zijn lieve Dee!

Muziek voor Enzo

De muziek is ook heel erg bijzonder die de vlogger onder de video heeft gezet! Op Twitter heeft hij al eerder gevraagd aan zijn volgers of ze nog copyrightvrije muziek weten die hij voor zijn video’s kan gebruiken.

Of hij daarin is geslaagd is zullen we de komende tijd zelf kunnen horen. Het moet natuurlijk wel muziek met knolpower zijn!

Zie ook: Lachen met Mark en Rob Hoekx

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *