Enzo en Dee ‘Vechten’ In Bed

Enzo en Dee vechten in bed

Enzo en Dee vechten in bed

Als Enzo aan het einde van de vlog afscheid van ons wil nemen wordt Dee brutaal. Ze gooit een zak met spekkies op Enzo. De vlogger gooit vervolgens de spekkies met een krachtige uithaal op de vloer.

Enzo wil zijn afsluiting van de dag vervolgen als Dee gespeeld kwaad zichzelf op hem werpt. Een worsteling ontstaat, natuurlijk gespeeld! Ze zijn dol op elkaar!! 🙂

Afscheid oude woning nabij

En vandaag waren ze ook weer druk met verhuizen. Het duurt niet lang meer of Enzo en Dee nemen toch echt afscheid van hun oude woning in Bunnik. Vandaag wordt de kerstboom in zijn geheel verhuisd, inclusief de kerstverlichting!

Die wordt dan in de berging van de nieuwe woning bewaard totdat er weer tijd is om hem eruit te halen. Een hoop werk, maar de zon schijnt en gelukkig komt vriend Menno Donker ook nog even langs om hem te helpen. Aardig!

Dit ging te ver! Dee’s woorden uit vlog gepiept!

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *