Enzo en Dee Zijn Gek. Op Elkaar.

Dee en Enzo Knol

Dee en Enzo Knol

Dee plaatste de bovenstaande foto op Instagram. Wat een leuke, lieve foto van het stel! Geregeld zie je dat de vriendin van Enzo foto’s plaatst, ook op Snapchat, waar de liefde vanaf spat, maar dit is wel 1 van de mooiste!

Ze zijn natuurlijk dolgelukkig met elkaar nu ze ook echt gaan samenwonen in hun nieuwe appartement. Ze zijn daar druk bezig zoals je in de vlog van vandaag kunt zien en hopen daar hun 2 1/2 jaar verkering te kunnen vieren. Als ik me niet vergis is dat 14 maart.

Kom alsjeblieft niet bij mij thuis

In de vlog doet Enzo ook een beroep op zijn fans om NIET naar zijn nieuwe flat te komen. Hij wil geen overlast veroorzaken voor zijn buren. Door de grote media-aandacht voor zijn nieuwe onderkomen weet onderhand iedereen dat Enzo naar Zeist is verhuisd.

Enzo spreekt ons aan in de video en zegt: “Heb alsjeblieft een beetje respect en kom niet bij mij thuis!” Natuurlijk, benadrukt de populaire vlogger, mag je hem altijd om en handtekening of een selfie vragen als je Enzo tegenkomt, ook als hij op vakantie is. Maar dus niet Enzo prive lastigvallen!

Zie ook: Hoe lang blijft Enzo nog vloggen?

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *