Enzo En Stuk TV Sluiten Vrede – Prankvideo Weer Online

enzo Knol stuk tv

De prankvideo van Stuk TV waarin Enzo Knol ongewild de hoofdrol in kreeg is weer online. Enzo laat weten op zijn Instagram:

“We kunnen prima door een deur met elkaar! Gisteren een goed gesprek gehad en de video zojuist weer online laten zetten. Dit hebben wij met zijn allen afgesproken en fijn dat we eruit zijn gekomen! “ En hij sluit af met #liefde.

RTL Late Night

Gisteren nog bij RTL Late Night had Enzo Knol zijn actie verdedigd om de prankvideo van Stuk TV offline te laten halen. Daarin was te zien dat er midden in de nacht een feest in de tuin van Enzo werd gehouden. Ook werd er vuurwerk afgestoken en gebonsd op de ramen van zijn woning.

Angstige momenten

Enzo en Dee hebben door die prank angstige momenten doorgemaakt, omdat ze eerst niet doorhadden dat het een grap was. Dee durft nu zelfs niet meer alleen te slapen. Ook moest de politie aan te pas komen om de feestvierders uit zijn tuin te verwijderen.

En tegen de afspraak in had Stuk TV de video met Enzo erin toch online gezet. Maar nu is de vrede tussen Enzo en de jongens van Stuk TV weer getekend. Kijk, is dat niet mooi? Foto: Instagram.

Zie ook: Enzo bij DHD en ZappLive – Ontmoet Freek Vonk.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *