Enzo Fanmail, Tattoos En Geverfde Tenen

De Henna tattoes waren goed gelukt. Zoals jullie zagen in de vlog van gisteren had Enzo een Henna tattoo van Dee op zijn voet gekregen. Natuurlijk stond er Knolpower op. En Dee had een heel klein ankertje bij zichzelf erop gezet.

De Henna tattoos waren wel groen geworden en zullen er de komende twee (!) weken erop blijven zitten. Dat is wel iets langer dan de rode nagellak die de moeder van Dee op Enzo’s tenen had geschilderd.

Dat was al een paar maanden geleden gebeurd, maar Dee kon zich dat heel goed herinneren. En Enzo helemaal, hoewel zijn schoonmoeder het stiekem had gedaan. Terwijl de vlogger in de zon buiten lag te slapen had ze zijn nagels rood geverfd. Enzo had niets in de gaten en was er gewoon doorheen gesnurkt.

En veel fanmail is weer uitgestald op de tafel. Bumper had alvast een masker tussen zijn tanden gekregen.

Ondertussen zijn Enzo en Dee al in het buitenland. Dat kan je zien op een foto die Dee heeft getweet. Waar ze heen zijn gegaan? Geen idee. Dat vertelde ze niet. Het is daar wel erg zonnig. Enzo kan dan lekker weer gaan slapen. Terwijl De zijn nagels verft. xD

Zie ook: Enzo met Henna Tattoo.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *