Enzo Frieser Was Fanboy Van Enzo

Enzo Frieser

Enzo Frieser

In de vlog van vandaag komen we te weet dat Enzo Frieser, de jongen die stage loopt bij de YouTuber, een paar jaar terug nog een ‘fanboy’ van Enzo Knol was.

Toen Knollie in Assen woonde en zijn kat Noekie overleed had de jonge Frieser zijn YouTube-held nog een troostende bericht via Facebook gestuurd. En dat leest Enzo Knol nu op in zijn bijzijn!

Dat moet in 2013 zijn gebeurd. Enzo Frieser is nu 17 jaar. Dus dat moet hij geschreven hebben toen hij 14 of 15 jaar was. Overigens doet de YouTuber van 1,1 miljoen abonnees niets met Facebook. Hij is wel actief op Twitter, Instagram en Snapchat.

Enzo superblij

Ook is Enzo Knol (de echte) superblij met zijn leven en zijn nieuwe woning en alles. De vlogger zit in zijn auto en zingt luidkeels mee met Kraantje Pappie.

De tekst geeft precies weer hoe het met hemzelf en zijn YouTube-leven is gegaan. Zijn moeder Irma die zich zorgen maakte over Enzo’s toekomst en natuurlijk ook die van Milan.

En kijk nu waar Enzo staat? Voor het eerst in zijn leven koopt hij een eigen woning en gaat alles supergeweldig!

Zie ook: Zieke Enzo – Dee neemt vlog over

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *