Enzo Geeft Calvin Klein Knolpower

Enzo laat zich dit keer van een geheel andere kant zien. Zoals je op de foto ziet draagt Enzo Knol een onderbroek van Calvin Klein! Tevens draagt hij gymschoenen van Converse, een spijkerbroek van Primark en een smaakvolle pet van Calvin Knol. Grapje.

Enzo Knol

Maar van die onderbroek is zeker geen grapje. Deze exclusieve foto is door een fan tijdens de Tina-dagen gemaakt en op Twitter gezet.

Kortste vlog

De vlog van vandaag is minder dan 8 minuten lang. Dat mag wel nieuws worden genoemd. “Een van de kortste vlogs die ik ooit heb gemaakt”, laat Enzo aan het einde van deze video “Een Chocoladepiemel” weten. En hij zegt er meteen bij waarom het zo kort is: “Zo’n autorit van 8 uur is nu eenmaal zo saai.”

Maar de vlogger belooft: ” Morgen weer een nieuwe dag.” Helemaal waar! Want van Enzo kan je altijd van op aan: iedere dag staat er gewoon weer een vlog online, zelfs als hij op vakantie is, moe is of wat dan ook.

Het verbaast mij waar hij altijd maar weer de energie vandaan haalt om geen enkele dag YouTube-vrij te nemen ! 14 video’s per week neemt Enzo op. En er is maar 1 reden waarom hij dat kan volhouden. Knolpower!

Waarvoor koopt Enzo Kol een pak?

Knolpower Kleding Kopen

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *