Enzo In Paniek – Bijna Geen Vlog Online!

Enzo Knol

Enzo Knol

Enzo en Dee zijn aangekomen bij hun hotel in Frankrijk. Maar de schrik slaat de vlogger om ’t hart. Als hij test hoe snel de internetverbinding is in het skigebied dan komt hij tot de conclusie dat hij geen vlogs kan uploaden!

Dit heeft Enzo nog nooit in zijn hele leven als vlogger gehad. Altijd (!) gedurende de nu ruim 2 1/2 jaar dat de YouTuber vlogt is zijn video dezelfde dag online gekomen.

Maar zoals het er nu naar uit ziet zou het ruim een week duren voordat de video op internet staat. Dan is hijzelf alweer thuis!

Enzo in paniek

Enzo raakt behoorlijk in paniek! Wat moet hij doen? Dan komt er gelukkig een oplossing. KPN komt hem te hulp en raadt 4G aan. En yes! Het lukt! Enzo kan ons iedere dag weer een vlog presenteren en hij en Dee kunnen genieten van hun wintersportvakantie. En wij vanachter de computer dus gelukkig ook!

Bumper blij met sneeuw

Let ook op hoe Bumper geniet van de sneeuw. Hij rollebolt door de hopen sneeuw en is zo gelukkig en speels. Enzo en Bumper zijn weer helemaal blij!

Zie ook: Enzo doodop en Knolpower sjaal voor Bumper.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *