Enzo Heeft Tranen In Zijn Ogen

Enzo Knol

Er wordt wel eens gezegd dat alleen jongeren naar zijn vlogs kijken. Welnu, Enzo vertelt aan ons wat hij zonet heeft meegemaakt. Tijdens het uitlaten van Bumper komt hij een 65-jarige man tegen. De man schiet hem aan. Hij kent de vlogger en bekent dat hij kijkt iedere dag de vlogs van Enzo Knol kijkt. Het geeft hem troost.

De man is onlangs zijn vrouw verloren en het enige wat hem nog afleiding geeft van zijn intense verdriet zijn de avonturen van de vlogger. Hij heeft heel veel steun aan de video’s van Enzo. De vlogger raakt er zelfs emotioneel als hij over deze ontmoeting van daarnet vertelt. “Ik vind dat zo mooi om dat te horen!’ vertelt hij de kijker.

“Ik had nooit verwacht dat ik zoiets zou kunnen betekenen voor een ander. Ik ken die man helemaal niet. Dat ik zo iemand zo ongelooflijk blij kan maken met mijn video’s! Dus meneer, als u mijn vlogs kijkt, ik vind het onwijs tof dat u mijn video’s volgt”.

Dat maakt Enzo maar weer eens duidelijk hoeveel invloed hij heeft op zijn kijkers, jong en oud! Foto: YouTube.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *