Enzo’s Hoogtevrees Speelt Weer Op

Enzo en Dee

Enzo en Dee

Doodeng vond Enzo het! In de skilift alsmaar hoger de berg op, terwijl beneden hem een enorme diepte lag. Dat komt natuurlijk omdat de YouTuber aan hoogtevrees lijdt.

Oplossing: hij probeerde over leuke dingen na te denken en vooral niet naar beneden kijken! Maar op het laatst deed hij het toch. Dit doet hij dus niet meer!!

Sleeplift losgelaten

En een ander lift, de sleeplift – die je op je snowboard naar boven sleept – was bijna ook niet goed afgelopen. Hij had de stang losgelaten.

Het gevaar wil dat je dan weer helemaal terug moet naar het begin, want je kan niet op de snowboard zelfstandig omhoog. Maar gelukkig kwam er een lege sleeplift voorbij en wist hij zich alsnog bij Dee aan te sluiten.

Oranje hoodie uitverkocht

Vandaag heeft Enzo ook de 1,1 miljoen abonnees gehaald. Binnen 2 maanden weer 100.000 abonnees erbij! Knappe prestatie. Ook de verkoop van de orange hoodie limited edition ging als een tierelier. De 500 exemplaren waren binnen 4 uur uitverkocht.

Zie ook Enzo’s wintersport vlog populair.
Knolpower kleding kopen.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *