Enzo Is De Wensen Van Dee Een Beetje Zat

Enzo Knol

Enzo Knol

Enzo en Dee hebben een nieuw appartement en moeten dat nu gaan vullen. Enzo moet de afgelopen dagen veel keuzes maken over welk tapijt hij moet nemen, welke tegels, behang, gordijnen, noem maar op.

En Dee heeft toch net een iets andere smaak dan Enzo. Hoewel de vlogger niet boos wordt, je ziet wel dat hij het een beetje heeft gehad met de wensen van Dee.

Dat merk je goed aan de volgende scene. Enzo loopt met verschillend gekleurde pvc planken de winkel uit.

Ik kap ermee!

Hij vertelt dat ze nu 3 van die planken hebben en daaruit moeten ze een keuze maken. Welke wordt het? Hij zegt tegen de camera: ” En heel eerlijk. Als Dee dit nu niet goed vindt, nou dan kap ik ermee. Dan bemoei ik me er niet meer mee. Ik wordt er HELEMAAL GEK van!”

Je ziet dat de irritatie bij de YouTuber begint op te lopen. Hij neemt dus de planken waaruit ze moeten kiezen mee naar hun nieuwe huis. Daar aangekomen legt hij ze over de houten vloer.  Dee vraagt welke van de drie Enzo mooi vindt? Enzo: “De middelste. En daar blijf ik bij!” voegt hij er geprikkeld aan toe.

En dat zegt hij niet als grap. Enzo is dit keer serieus.

O, werkt dat zo?

Dee vraagt nog lachend: “O, werkt dat zo?” die het niet eens is met zijn keuze. Zijn antwoord kortaf: “Ja!”

Ook als Enzo een mooie schijnwerperlamp ziet in de winkel is Dee daar niet tevreden over. En dat terwijl ze diezelfde lamp 3 weken geleden nog wel leuk vond. Maar ja, dan was die net weer iets anders.

Dat is overigens niets bijzonders. Keuzes maken over hoe je kamers eruit gaan zien is in je eentje al heel erg moeilijk, laat staan als je dat met z’n tweetjes doet. Ze komen er natuurlijk wel uit, maar wel met Knolpower!

Lees ook: Dee verklapt geheim over Enzo Knol

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *