Enzo Knol – Eerste YouTuber Met 1 Miljoen Volgers Op Instagram

enzo-knol

Eindelijk is het zover! Enzo Knol heeft die felbegeerde 1M bij zijn naam op Instagram staan. In een vakantievlog toen hij in Spanje zat had hij al verteld daarnaar uit te kijken.

Vlak voor het bereiken van die miljoen volgers twittert hij: ‘Beetje chillen in de lucht. Genieten van de 999.999 volgers’. Hij plaatst daarbij een foto waar hij schijnbaar boven de trampoline blijft hangen.

Bekende YouTuber Teske de Schepper (vriendin van Mertabi) twittert: ‘sick man’.

Verder blijft het opvallend stil als hij die mijlpaal heeft behaald. Geen andere YouTuber die hem feliciteert, terwijl dit toch een geweldige prestatie is. Enzo is de eerste Nederlandse YouTuber die de 1M achter naam heeft staan. Zelf heeft hij een dag later ook nog niets laten horen.

Ongetwijfeld druk bezig met nieuwe avonturen voor zijn YouTube-kanaal. Daar had hij de miljoen abonnees al eind vorig jaar behaald. Foto: Instagram.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *