Enzo Knol Heeft 900.000 Volgers op Instagram – Wow!

enzo knol

Dat hij de populairste Nederlandstalige YouTuber is dat wisten we al. Met ruim 1,2 miljoen abonnees op zijn YouTube-kanaal is Enzo de ongekroonde vlogkoning. Geen enkel Nederlands kanaal kan Enzo bijbenen. Maar op Instagram gaat het ook lekker. Daar is hij vandaag net de 900.000 volgers gepasseerd!

De enige andere Nederlandse YouTube-account met meer dan een miljoen abonnees is Stuk TV, maar op Instagram halen ze net iets meer dan 320.000 abonnees. Die 3 jongens komen bij lange na niet in de buurt van Enzo.

Het geeft maar weer eens aan dat Enzo Knol onverminderd populair is en alleen maar meer mensen deze lieve YouTuber ontdekken. Als je maar Knolpower hebt! Daar gaat het om!!

Eerste Enzo Knol Turkije Vlog Online

En Enzo heeft de eerste zomervakantievlog online gezet. Gisteren zagen we al dat hij samen met zijn Deetje het vliegtuig nam naar Turkije. Vandaag gaat hij lekker veel plezier maken! En daar past natuurlijk ook een bommetje bij in het plaatselijke zwembad. Foto: Enzo Knol Instagram

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *