Enzo Knol Als Gangster

Enzo Knol en Dee

Enzo Knol hebben we lange tijd niet zo gezien. Hij wil maar niet wakker worden terwijl Dee naar school moet. Daarom kleedt Dee zelfs Enzo aan(!) zodat hij haar met de auto naar school kan rijden.

Met gangster ogen kijkt de coole vlogger ons de hele tijd aan en pas halverwege de vlog komt hij weer tot leven. Sommigen vragen zich af of Enzo stoned is? Zo lijkt hij wel een beetje op Joost (EenhoornJoost). Welnee, hij heeft gewoon een lekkere slome dag.

Knolpower rugtas

Maar hij is wel weer klaarwakker als er een fotoshoot is waarbij je de Knolpower rugtas ziet. Op dit moment zie ik hem nog niet terug in de webshop van Knolpower.nl, maar dat zal dan snel veranderen.

Wel heb ik al een foto van een trouwe fan gezien die de hipster knolpowertas heeft. Hoe zij daar aan komt? Geen idee! Misschien gekocht op de Tina-dag? Die vlog waarin hij in Duinrell Wassenaar fans ontmoet komt morgen online!

Knolpower kleding kopen

FiFa 16 met Enzo en Quin

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

2 gedachten aan “Enzo Knol Als Gangster”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *