Enzo Knol bedankt kijkers voor lieve berichten

Enzo en Dee

Enzo Knol is in zijn vlog ‘Mijn voet gebroken?’ ten val gekomen op een skatebaan in Amersfoort. Het is direct al duidelijk dat het ernstig is. Je zit hoe hij ineenkrimpt van de pijn. Gelukkig is Dee bij hem. Om te filmen natuurlijk! De vraag is: heeft hij zijn voet gebroken? Het doet in ieder geval zo’n pijn dat hij niet meer kan lopen.

Zijn skateboard moet de zielenpoot gebruiken om terug te rijden naar zijn auto. Maar juist met de pijnlijke voet moet hij gas geven en dat lukt nu even niet. En Dee kan nog niet autorijden! Wat nu?

Gelukkig heeft vriend Wouter die in Utrecht woont wel tijd om Enzo en Dee op te halen. Onderweg naar de huisarts wordt er nog even een tussenstop gemaakt bij McDonald’s. Wouter bestelt ijs. Nee, geen softijs, blokjes ijs voor Enzo’s voet.

Beterschap

Twee dagen terug is dit gebeurt en Enzo heeft dit meteen gemeld op Instagram. Veel lieve beterschapsberichtjes stromen binnen. En hoe houdt Dee zich daaronder? Ze lijkt alleen maar vrolijker te worden! Of is dat om wat er morgen gaat gebeuren op 5 september? Dan is ze jarig en zal haar nieuwste nummer ‘Holding on’ op iTunes komen!

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *